Galerii: stiilselt Las Vegasesse saabunud Pacquiao lubab Mayweatheri igas raundis alistada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2. mail leiab Las Vegases aset selle sajandi oodatuim poksilahing, kui vastamisi lähevad võitmatu ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao. Los Angeleses matšiks valmistunud Pacquiao saabus eile oma uhke tuuribussiga Las Vegasesse ning tegi kohe ka suuri sõnu.

«Minu eesmärgiks ei ole nokaut. Ma ei lähe otsima otseselt nokauteerimise võimalust, vaid tahan sooritada palju häid lööke. Lisaks tahan olla kindel, et olen igas raundis temast punktidega üle,» teatas Pacquiao Sportsmaili vahendusel.

«Manny lööb väga kõvasti, kuid tahan, et ta suudaks Mayweatherist igas raundis rohkem punkte koguda. Arvan, et suudame 12 raundi järel olla paremad. Oleme valmis,» lisas Pacquiao treener Freddie Roach, kes on varasemalt avaldanud arvamust, et tema hoolealune suudaks Mayweatheri alistada ka ühe käega.

Mayweatheri ja Pacquiao vahelises duellis läheb auhinnarahana jagamisele rekordilised 300 miljonit USA dollarit. Vastavalt lepingule teenib Mayweather sellest 180 miljonit ja Pacquiao 120 miljonit dollarit.

Mayweather on seni võitnud kõik karjääri 47 matši ning neist 26 nokaudiga. Pacquiaol on kirjas 57 võitu, viis kaotust ja kaks viiki. 38 korda on ta vastase alistanud nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles