Ivanov alustas Kasahstanis võidukalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Vladimir Ivanov (ATP 430.) võitis täna Kasahstanis Shymkent Openil esimese ringi mängu. Turniir kuulub ITF Futures sarja ja selle auhinnafond on 15 000 dollarit.

Ivanov omab turniiritabelis teist asetust ja esimeses ringis võitis ta valgevenelast Andrei Vasilevskit ATP 657.). Vasilevski andis korraliku lahingu ja Ivanovil tuli esimene sett lõpetada kiires lõppmängus. Võit läks kirja tulemusega 7:6(4), 6:3, vahendas tennis.

Järgmises ringis ootab Ivanovi Venemaa esindaja Kirill Kivattsev, kes pääses põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. ATP edetabeli punktidega venelane seni uhkustada ei ole saanud. Esimeses ringis alistas ta ukrainlase Alexandr Kushakovi (ATP 864.) tulemusega 6:3, 6:3.

Paarismängus, kus Ivanovi partneriks on ukrainlane Vladimir Uzhylovsky, peetakse esimene mäng venelaste Anton Galkini ja Ilya Lebedevi vastu. Ivanov / Uzhylovsky omavad tabelis teist asetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles