Kerde ja Soku koduklubi langes poolfinaalis väljakukkumise äärele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde.
Üllar Kerde. Foto: Toomas Huik

Venemaa korvpalli Superliigas kaotas Üllar Kerde ja Sten-Timmu Soku meeskond Moskva Dünamo võõrsil Novosibirskile 66:82 ning jäi kolme võiduni peetavas poolfinaalseerias kaotusseisu 1-2.

Dünamo kaotas avaveerandi kaheksa punktiga ning pikale vaheajale minnes oldi taga 14 silmaga. Kolmandal veerandil kasvatas kodumeeskond vahet veel kümne punkti võrra ning kuigi neljandal veerandil tegi Dünamo kaotusseisu pisut viisakamaks, võitjas kahtlust ei tekkinud, vahendas basket.ee.

Kerde usaldas Soku väljakule 15 ja pooleks minutiks, mängujuht ei sooritanud selle ajaga ühtegi pealeviset, küll aga hankis 2 lauapalli.

Seeria neljas (ning Dünamo kaotuse korral viimane) kohtumine peetakse homme, 29. aprillil samuti Novosibirskis. «Loomulikult võitleme Siberis viimseni, teistmoodi ei saagi olla. Loodame, et kaotused ei ole teinud meid nõrgemaks, vaid vastupidi – tugevamaks,» sõnas Kerde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles