Tiitlikaitsja Spurs alistas pingelises heitluses Clippersi ja pääses taas ette

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Antonio Spursi legend Tim Duncan surub palli korvi.
San Antonio Spursi legend Tim Duncan surub palli korvi. Foto: STEPHEN DUNN/AFP

Korvpalliliiga NBA play-offide esimese ringi põnevaimas seerias kohtusid taas tiitlikaitsja San Antonio Spurs ja Los Angeles Clippers. Los Angeleses toimunud mängus jäi peale Spurs 111:107 ja läks nelja võiduni peetavat seeriat juhtima 3:2. Kuues mäng peetakse Eesti aja järgi ööl vastu reedet San Antonios.

Tasavägiselt kulgenud heitluses olid head võimalused võita ka Clippersil, kui neli sekundit enne lõppu pääses 107:108 kaotusseisus olles paari meetri pealt viskele Clippersi äär Blake Griffin. Griffini üritus oleks ilmselt sisse kukkunud, kuid Clippersi keskmängija DeAndre Jordan otsustas rõnga kohal olnud palli puutuda. See on NBA-s aga määrustevastane ja korv tühistati.

Spurs tabas viimastel sekunditel aga neljast vabaviskest kolm ja kindlustas tähtsa võidu. San Antonio resultatiivseim oli laupäeval 39-aastaseks saanud Tim Duncan 21 punkti ja 11 lauapalliga. Clippersile tõi Griffin 30 punkti, võttis maha 14 lauapalli ning jagas kaaslastele 7 resultatiivset söötu.

Teise ringi kindlustas edasipääsu Houston Rockets, kes alistas kodus Dallas Mavericksi 103:94 ja võitis seeria 4:1. James Harden viskas Rocketsi kasuks 28 punkti, Mavericksi poolt vastas Monta Ellis 25 punktiga. Rocketsi teise ringi vastane tuleb just paarist Clippers-Spurs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles