Kreek ja Pariisi Volley said poolfinaali teises mängu kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti võrkpallikoondislase Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley ja Lyoni vaheline poolfinaalseeria on 1:1 viigis. Pariislased võitsid esimese mängu kodus 3:1 ja kaotasid eile võõrsil 0:3 (-23, -19, -21), vahendab volley.ee.

Kreek lõi eile kõigest seitse korda, punkte kogunes tema jaoks tavatult vähe, vaid viis. Rünnakuprotsent oli 57, vigade rubriiki kirjutati 1. Lyoni meeskonda motiveeris kodupublik, pealinlastele tagus kuklasse teadmine, et kaotuse korral on üks mäng varuks, pealegi oma publiku ees.

Vladimir Nikolov (Lyon) oli 18 punktiga ülekaalukalt kogu kohtumise resultatiivseim ründaja, külalistest kogus parimana Nikola Gjorgiev 13 punkti.

Täna või 2. mail saame teada, kas teine finalist on põhiturniiri võitnud AS Cannes või Tours VB (4.). Esimese omavahelise poolfinaalmängu võitis paljukordne meister Tours 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles