LeBron Jamesi suur abimees peab ilmselt hooaja pooleli jätma

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Love.
Kevin Love. Foto: Gus Chan/AP

Korvpalliliiga NBA ühe tiitlisoosiku Cleveland Cavaliersi ääremängija Kevin Love ei saa õlavigastuse tõttu enam sellel hooajal ilmselt klubi aidata.

Kui algselt ootas Cavaliers, et Love võib parimal juhul meeskonna juurde tagasi tulla pärast kahte-kolme nädalat, siis eile saadi kinnitus, et Love'i õlg sai pühapäeval Boston Celticsi keskmängija Kelly Olyniku jõuvõttest põhjalikult viga. Isegi juhul, kui Cavaliers jõuab juuni keskel peetavasse NBA finaali, ei jõua õlg selleks ajaks paraneda, teatas klubi peamänedžer David Griffin.

Nii on Cavaliersi suurest kolmikust alles jäänud vaid LeBron James ja Kyrie Irving. Lisaks peab idakonverentsi teise ringi kaks esimest mängu vahele jätma tagamees J.R. Smith, kes lõi Celticsi äärt Jae Crowderit käega näkku. Cavaliers võitis Celticsit 4:0 ja läheb teises ringis vastamisi kas Chicago Bullsi või Milwaukee Bucksiga. Selles seerias on seis 3:2 Bullsi kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles