Bayerni valus kukkumine

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski pärast kokkupõrget maas lamamas.
Robert Lewandowski pärast kokkupõrget maas lamamas. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonnal kulus pjedestaalilt kukkumiseks täpselt seitse päeva: kui eelmise teisipäeva järel paistis hooaja lõpp kõigis kolmes sarjas pilvitu ja päikseline, siis pärast üleeilset on Saksamaa meistri kohale kogunenud mustad pilved.

Eelmise nädala Meistrite liiga veerandfinaali kordusmängus Porto 6:1 purustanud Müncheni meeskond kindlustas nädalavahetusel Saksamaa meistritiitli ja astus sellega lähemale sammu hooaja eesmärgile: võita nii kodune liiga, Saksamaa karikavõistlused kui ka Meistrite liiga.

Teisipäeval asuti järgmise sammu kallale, kuid saadi ootamatu hoop: karikavõistluste poolfinaalis kaotati Dortmundi Borussiale. Sealjuures lõppesid poolfinaali normaal- ja lisaaeg seisul 1:1 ja Bayern mängis võidu maha järgnenud penaltiseerias, kui 11 meetri karistuslöögil eksisid nii Philipp Lahm, Xabi Alonso, Mario Götze kui ka Manuel Neuer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles