Madridi suurklubisid ähvardab üleminekukeeld

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Viimased uudised Hispaaniast räägivad, et mulluseid jalgpalli Meistrite liiga finaliste Atletico Madridi ja Real Madridi võib peagi oodata Barcelonale sarnane üleminekukeeld.

Nimelt teatas eelnevaldki mitmeid skandaale paljastanud Hispaania raadiokanal Cadena Cope, et kaks Madridi suurklubi on korduvalt rikkunud alaealiste mängijate palkamisega seotud reegleid ning seetõttu võib neid tabada keeld tegutseda kahel järgmisel üleminekuaknal, vahendab Soccernet.ee.

Täpselt sama rikkumise eest kannab hetkel keeldu ka kolmas Hispaania gigant Barcelona. Uudise avalikustanud raadiosaate juht lisas hiljem Twitteris, et kuigi midagi selles osas veel kinnitatud pole, siis väidetavalt on Hispaania jalgpalliliit täna hommikul juba klubisid vastavast otsusest teavitanud.

Samuti peetakse tõenäoliseks, et nii Atletico kui Real apelleerivad otsuse, kulutavad seeläbi suvisel üleminekuaknal palju ning kannavad oma keelu ära 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles