Ivanov jõudis Kasahstanis poolfinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Tennisist Vladimir Ivanov (ATP 430.) võitis täna Kasahstanis Shymkent Openil veerandfinaalmängu ja on jõudnud poolfinaali. Turniir kuulub ITF Futures sarja ja selle auhinnafond on 15 000 dollarit.

Ivanov omab turniiritabelis teist asetust ja veerandfinaalis kohtus ta ukrainlase Olexiy Kolisnykiga (ATP 1482.), kes pääses põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni, vahendab tennis.ee. Võidutulemus, mis Ivanovi poolfinaali viis oli 6:2, 6:3. Mängus hiilgas Ivanov murdepallide 83%se realiseerimisega (6-5).

Ka paarismängus, kus Ivanovi partneriks on ukrainlane Vladimir Uzhylovsky, on jõutud poolfinaalideni. Teise asetusega Ivanov / Uzhylovsky võitsid veerandfinaalis tulemusega 6:2, 6:3 Venemaa paari Alexandr Chepelev / Dmitry Mnushkin. Finaali jõudmiseks on vaja võita Uzbeki noormehed Iskander Davutov ja Sanjar Fayziev, kes pidasid veerandfinaalis ülitasavägise lahingu kohalike meeste Dmitry Resnyanskiy / Denis Yevseyevi vastu ning võitsid selle 7:6(3), 6:7(0) ja 10:7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles