Video: Henrik Ojamaa väravad, söödud ja läbimurded Varssavi Legia särgis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu. Foto: Facebook / Varssavi Legia

Eesti jalgpallikoondise ründajast Henrik Ojamaast ilmus video, mille abil saab põhjaliku ülevaate mehe tegudest Varssavi Legia särgis.

Ojamaa mängijaõigused kuuluvad tänase päevani Legiale, kuid möödunud suvel laenas Poola meistermeeskond eestlase välja. Pool tänavusest hooajast mängis Ojamaa Šotimaal Motherwellis ja nüüd kuulub eestlane Norra kõrgliigas mängiva Sarpsborgi ridadesse.

Videos kajastuvad Ojamaa tegemised eelmisel hooajal, mil ta mängis suurt rolli Poola meistritiitli võitmise juures. Poola kõrgliigas käis Ojamaa väljakul 33 mängus ning 23 korral kuulus ta Legia algkoosseisu. Ojamaa arvele jäi ka kaks väravat. Lisaks käis 23-aastane ründaja väljakul ka kuues Euroopa liiga mängus.

Legias kasutasid treenerid Ojamaad peamiselt kas vasakul või paremal äärel, mis saigi lõpuks peamiseks põhjuseks, miks eestlane soovis Legiast lahkuda. Motherwellis ja Sarpsborgis on ta saanud tegutseda oma meelispositsioonil ehk ründajana.

Ojamaa leping Varssavi Legiaga kestab veel ka järgmisel hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles