Elu võidu saanud snuukriäss puhkes MMil nutma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuart Bingham
Stuart Bingham Foto: SCANPIX

Sheffieldis jätkuvatel snuukri maailmeistrivõistlustel tegi eile elu mängu 38-aastane Stuart Bingham, kes võitis veerandfinaalis 13:9 viiekordset maailmameistrit Ronnie O’Sullivani.

«See on uskumatu,» ütles Bingham pärast mängu. «Helistasin oma naisele ja hakkasin nutma. Ma ei suutnud rääkida. Ta ütles, et oleks hea meelega siin ja kallistaks mind,» jätkas emotsionaalne Bingham, kes osaleb MMil üheksandat korda ning pole kunagi varem nii kaugele jõudnud. «Kaotasin küll viimase sessiooni esimese freimi, kuid seejärel ei eksinud ma enam ühelgi löögil. Vähemalt tunne oli küll selline.»

Täna algavas poolfinaalis läheb Bingham vastamisi noore staari Judd Trumpiga, kes võitis veerandfinaalis 13:4 Ding Junhuid.

O’Sullivan teatas pärast kaotust, et polnud MMil piisevalt heas vormis ning tundis terve veerandfinaali jooksul, et mängib endast parema vastasega. «Tegin liiga palju lihtvigu. Kunagi varem oleks ehk ka sellisel viisil võita saanud, kuid enam mitte. Ma ei kurda millegi üle. Olin terve mängu jooksul kehvem ning väärisin kaotust,» rääkis ta.

Mis saab aga edasi? «Homme hommikul lähen sörkima ja pärastlõunal teen snuukritrenni. Elu läheb edasi.» O’Sullivan ütles, et kavatseb ka järgmise aasta MMil osaleda.

MMi poolfinaalid:

Judd Trump - Staurt Bingham

Barry Hawkins - Shaun Murphy

Videost saab vaadata, kuidas Bingham üheksandas freimis 145 punkti väärilise breigi lõi:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles