Legendaarne Nowitzki otsustab EMil osalemise juunis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Nowitzki.
Dirk Nowitzki. Foto: SCANPIX

Maailma korvpalli üks suurimaid staare Dirk Nowitzki pole veel otsustanud, kas tuleb Saksamaa koondisele septembris toimuvaks EM-finaalturniiriks appi.

Nowitzki teatas pärast 2011. aasta EM-finaalturniiri, et lõpetab koondises mängimise, kuid kui selgus, et tänavuse turniiri ühe alagrupi saab korraldada endale Saksamaa, siis lubas 36-aastane ääremängija oma osalemist kaaluda, vahendab ERR Sport.

«Ma pole veel päris kindel, mis suvi minu jaoks toob,» vahendas sakslase sõnu fibaeurope.com. Nowitzki loodab otsuse teha juuni kuuks ning enne seda arutab asja oma naise, vanemate, Dallas Mavericksi omaniku Mark Cubani ja «võib-olla» ka peatreener Rick Carlisle'ga.

Juuni keskel 37-aastaseks saav Nowitzki kogus tänavusel NBA hooajal keskmiselt 17,3 punkti, 5,9 lauapalli ja 1,9 korvisöötu mängus, kuid Mavericks pidi play-offide avaringis tunnistama Houston Rocketsi neli-üks paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles