Tyson Mayweatheri kohta: püüan rämpsust võimalikult kaugele hoida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson
Mike Tyson Foto: SCANPIX

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather teatas mõni aeg tagasi, et on parem poksija, kui seda oli legandaarne Muhammad Ali. See ajas endast välja aga Mike Tysoni, kelle sõnul on Mayweather võrreldes Aliga lihtsalt üks väike inimene.

Tyson hoidis pressikonverentsil Mayweatherist nii kaugele kui võimalik ja oma sõnul käitus ta ema õpetussõnade kohaselt. «Püüan alati rämpsust võinmalikult kaugele hoida,» ütles ta.

Võrdlus Aliga on Tysoni sõnul aga täiesti kohatu. «Ta näeb luulusid,» teatas Tyson. «Kui ta tahab end natukenegi Aliga võrrelda, siis peaks ta suutma oma lapsi ise kooli viia. Ta on väike ja kartlik inimene.» Tysoni sõnul ei julge Mayweather tavaliste inimeste hulgas käia ning seetõttu ei saa teda Aliga võrrelda.

Tyson ise on korduvalt rääkinud, et tema Ali on tema suurim iidol ning poksimisega hakkas ta tegelema just selleks, et rohkem oma suure eeskuju moodi olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles