Narva Trans palkas uue ründeässa

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpalli meistriliigas hetkel 7. kohta hoidev Narva Trans teatas äsja oma kodulehel, et meeskonna ridadega on liitunud Venemaa passiga Dmitri Barkov, kes saab piirilinlasi aidata juba homses mängus Nõmme Kalju vastu.

Klubi president Nikolai Burdakov kritiseeris hiljuti Transi ründetegevust ning teravuse puudumine vastase kaitsekolmandikul kajastub ka statistikas - nimelt on Trans viimase 7 vooruga vastase võrku sahistanud vaid 4 puhul, vahendas Soccernet.ee.

Nüüd loodetaksegi, et senise karjääri jooksul eelkõige just tipuründes tegutsenud Barkov Transil taas vastaste väravalukke murda aitaks. Lisaks ründele võib 22-aastane mängumees oma uues koduklubis tegutseda ka keskväljal, kus Barkov samuti mõningast mängukogemust omab.

Transi koduklubi lisab, et viimastel aastatel Venemaa 2. liiga meeskondi Kareliat, Tosnot ning FK Kalugat esindanud Barkov on juba ametlikult meeskonna nimekirja lisatud ning see tähendab, et tiimi uus täiendus saab meeskonda aidata ka homses kohtumises liigaliidri Nõmme Kaljuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles