Ivanov jõudis Kasahstanis finaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Vladimir Ivanov (ATP 430.) võitis täna Kasahstanis Shymkent Openil poolfinaalmängu ja on jõudnud finaali. Turniir kuulub ITF Futures tennisesarja ja selle auhinnafond on 15 000 dollarit.

Ivanov on turniiritabelis teise asetusega ja poolfinaalis kohtus ta kasahhi Denis Yevseyeviga (ATP 815.). Mäng kulges esimeses setis ülitasavägiselt ja Ivanovil tuli päästa koguni settpall. Mängu jooksul oli 10 tasavägisest geimi ja eestlane võitis neist 8. Yevseyevil oli 7 murdepalli, kuid realiseeris neist vaid ühe, vahendas tennis.ee.

Tulemus, mis kindlustas Ivanovile finaalikoha oli 7:5, 6:3.

Ivanovil finaalivastane on valgevenelane Yaraslau Shyla (ATP 433), kes võitis poolfinaalis kolmes setis turniiril esimesena astetatud venelase Anton Zaitcevi (ATP 356.).

Paarismängus, kus Ivanovi partneriks on ukrainlane Vladimir Uzhylovsky, tuli eestlasel finaalis leppida kaotusega. Esimesena asetatud Valgevene paar Yaraslau Shyla / Andrei Vasilevski võitis tulemusega 6:2, 7:6(4).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles