Vormel-1 sarja uustulnuk: me pole Ferrari noortetiim

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari meeskonna auto ja mehaanikud.
Ferrari meeskonna auto ja mehaanikud. Foto: SCANPIX

Alates järgmisest hooajast vormel-1 sarjaga liituv Haasi võistkond ei taha kuulda jutte, nagu oleks nende näol tegemist Ferrari «teise võistkonnaga».

Niisuguseid väiteid on esile kutsunud Haasi ja Ferrari tihe tehniline koostöö. Haas kasutab Ferrari toodetud jõuallikaid ja käigukaste, samuti on neil õigus kasutada Ferrari tuuletunnelit. Tiimijuhti Günther Steinerit pahandab arvamus, nagu oleks Ferraril ühtlasi õigus Haasi tegemistesse sekkuda.

«Ei saa aru, kust need B-meeskonna jutud tulevad. Mõni ütleb jälle, et oleme Ferrari noortetiim. Ferrari on meile kõigest hea koostööpartner, kes aitab meil vormel-1 sarja sulanduda,» lausus Steiner väljaandele Motorsport-Total. «Me ei räägi Ferrariga sellest, keda sõitjateks palgata. Jutt B-meeskonnast või Ferrari soovide täitmisest on täielik jama,» rõhutas Steiner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles