«Sajandi matš» numbrites: Pacquiao teenis kunagi matši eest kaks dollarit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva peetakse Las Vegases oodatud poksimatš, kus kergkeskkaalus lähevad vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao. Eile toimus Las Vegases ka matši ametlik kaalumine. Kaalumist oli vaatamas 11 500 inimest ning piletid kaalumisele maksid kuni 600 USA dollarit.
Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva peetakse Las Vegases oodatud poksimatš, kus kergkeskkaalus lähevad vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao. Eile toimus Las Vegases ka matši ametlik kaalumine. Kaalumist oli vaatamas 11 500 inimest ning piletid kaalumisele maksid kuni 600 USA dollarit. Foto: SCANPIX

Floyd Mayweather jr ja Manny Pacquiao kohtuvad Las Vegases läbi aegade kõige suurema auhinnafondiga poksimatšis, kui meeste vahel läheb jagamisele 300 miljonit USA dollarit. Enne duelli on välja otsitud erinevat statistikat ning nii on välja uuritud, et Filipiinidel üles kasvades maksti noorele Pacquiaole omal ajal ühe matši eest kaks dollarit.

Veel mõndagi huvitavat numbriliselt:

600 miljonit USA dollarit on Mayweather pärast nädalavahetuse matši karjääriga teeninud.

55,3 protsenti oma matšidest on Mayweather võitnud nokaudiga

66,6 protsenti oma matšidest on Pacquiao võitnud nokaudiga

39 lööki on Mayweather oma karjääri jooksul keskmiselt ühes raundis teinud

66 lööki on Pacquiao oma karjääri jooksul keskmiselt ühes raundis teinud

100 000 inimest külastab täna matši toimumispaika MGM Grand hotelli, 16 500 neist pääseb ka oma silmaga matši vaatama

18 000 meediaesindajat tegid avaldasid soovi matši kajastama tulla, akrediteeringu sai neist 1500

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles