Premier League'i kõige kallim mängija võib juba ManUst lahkuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel di Maria Manchester Unitedi meeskonna särgis.
Angel di Maria Manchester Unitedi meeskonna särgis. Foto: SCANPIX

Argentiinlasest Angel di Mariast sai eelmisel suvel Premier League läbi aegade kõige kallim mängija, kui Manchester United maksis tema eest Madridi Realile 75 miljonit eurot. Nüüd tunnistas Manu peatreener Louis van Gaal, et di Maria karjäär ManUs võib peagi läbi olla.

Di Maria alustas ManUs hästi ja sai kirja mitmeid väravaid ja väravasööte, kuid seejärel tabas teda vigastus ning hooaja teises pooles pole mees suutnud oma parimaid esitusi enam näidata. Nii on ta kaotanud koha ka meeskonna algkoosseisus, kirjutab The Guardian.

«Klubi ja peatreener peavad alati lähtuma ka mängija enda soovist ja arvamuset. Lõpuks otsustab mängija. Peame vaatama, mida ta otsustab,» andis van Gaal mõista, et nad võivad di Maria rahaks teha, kui mängija peaks avaldama soovi klubist lahkuda.

«Ta ei saa öelda, et tal on olnud siin suurepärane hooaeg. Otsus on tema teha,» lisas van Gaal. «Olen tema suhtumisega rahul, selles osas ei ole mingit probleemi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles