Novosjolov pidi kaotuse vastu võtma juba MK-etapi avaringis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: Mihkel Maripuu

Prantsusmaal toimuval vehklemise MK-etapil pidi Nikolai Novosjolov kaotuse vastu võtma juba põhiturniiri avaringis, kui ta jäi 9:15 alla Kanada esindajale Hugues Boisvert-Simardile. Sellega on individuaalturniiri kahekordse maailmameistri jaoks lõppenud.

Väga lähedal oli pääsule 64 parema hulka Sten Priinits, kes otsustavas kohtumises pidi tunnistama Pekingi olümpiavõitja itaallase Matteo Tagliarioli 15:12 paremust. Alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Priinits alistas pääsul 96 parema hulka Brasiilia vehkleja Richard Grunhauseri 15:9, kirjutab vehklemisliit.ee.

Marno Allika sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust ning alistas seejärel prantslase Olivier Stolzi 15:8. Pääsul 96 parema hulka pidi ta tunnistama Suurbritannia esindaja Tomas Curran Jonesi 15:11 paremust.

Peeter Turnau sai alagrupis ühe võidu ja viis kaotust ning piirdus alagrupiturniiriga. Kokkuvõttes sai Priinits 322 osaleja seas 65. ja Allika 124. ja Turnau 274. koha.

Tegemist on esimese MK-etapiga, kus jagatakse punkte 2016. aasta Rio OMile pääsemise tarbeks.

Vaata võistluse tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles