Kristal: kaua ei lasta sel pingel langeda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Marko Kristal
Levadia peatreener Marko Kristal Foto: Tairo Lutter

Tänavust hooaega kahvatult alustanud FC levadia sai täna magusa võidu, kui võõrsil alistati 1:0 FC Flora. Turniiritabelis jagab Levadia Sillamäe Kaleviga 16 punktiga kolmandat kohta. Flora on 21 silmaga teine.

«Esimesel poolajal jäime natuke alla, kuid teisele tulime sisuga peale. Tegime korrektiivid ja asjad hakkasid toimima. Kolm punkti on olemas ja värav oli täitsa ilus,» kiitis Levadia peatreener Marko Kristal võidutabamuse löönud Ingemar Teeverit.

Järgmisel nädalal kohtuvad samad meeskonnad omavahel uuesti. Kristali sõnul väga suurt pingelangust see võit ei toonud. «Võita on muidugi tore, need puntkid on nüüd tabelis olemas. Kaua ei lasta sel pingel langeda,» lisas Kristal.

Sel hooajal on eriti palju kriitikat saanud Levadia kaitseliin. Täna suudeti hoida taga aga null ning Kristal oli peaaegu kaitseliini tegevusega rahul.

«Täna oli taga null, aga esitus oli siiski natuke rabe. Ei ole täit kindlust. Taga oli siiski null ja selle koha pealt ei saa nuriseda. Väikseid nüansse paika pannes saab asja veel parandada,» sõnas Kristal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles