Sepp ujus uue juunioride rekordi, Kersa ületas MMi B-normi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Sepp.
Sigrid Sepp. Foto: Erakogu

Riias toimuvatel 91. Läti ujumise meistrivõistlustel püstitas Sigrid Sepp hommikustes eelujumistes uue Eesti juunioride rekordi 50 m seliliujumises, Karleen Kersa oli kiirem MM-i B-normatiivist.

Sepp läbis esmakordselt 50 m selili distantsi alla 30 sekundi, saades kirja ajaks 29.95, mis on uus Eesti juunioride rekord. Eelmine rekord kuulus samuti Sepa nimele, milleks oli 30.09. Eesti kõigi aegade edetabelis tõusis Sepp teisele kohale täpselt enda õe Kätlin Sepa ette. Eesti rekord kuulub ajaga 29.45 Triin Aljandi nimele.

Hommikustes eelujumistes sündis ka veel teine hea tulemus: Karleen Kersa ujus uueks isiklikuks rekordiks 50 m rinnuliujumises 32.36 ning täitis sellega augustikuus toimuvate maailmameistrivõistluste B-normatiivi. Eesti kõigi aegade edetabelis tõusis Kersa samuti teisele kohale. Tema ette jääb veel vaid Eesti rekordinaine Jane Trepp ajaga 31.32.

Õhtul kell 17.00 algavad finaalujumised, kus mõlemal neiul on võimalus aega veelgi parandada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles