Pacquiao oleks peaaegu «Sajandi matšist» loobunud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao (vasakul) ja Floyd Mayweather sr.
Manny Pacquiao (vasakul) ja Floyd Mayweather sr. Foto: SCANPIX

«Sajandi matšis» Floyd Mayweather jr’le kaotanud Manny Pacquiao oleks peaaegu duellist viimasel hetkel loobunud, kuna ta vigastas umbes kaks ja pool nädalat tagasi õlga. Pacquiao loobus aga viimasel hetkel matši edasi lükkamise palumisest, kuna see oleks endaga kaasa toonud suuri rahalisi kohustusi.

Matši päeval palus Pacquiao luba teha endale valuvaigistav süst, kuid hilise palve tõttu ei lubanud korraldajad Pacquiaole kohtumise eel süsti teha, vahendab Sportsmail.

Tiitlimatši sai Pacquiao alustada siiski valuta. «Valu tuli kolmandas raundis tagasi ja seejärel ei saanud ma oma paremat kätt soovitud moel kasutada,» rääkis Pacquiao.

«Umbes kaks ja pool nädalat tagasi lõi tal välja vana õlavigastus ning see segas ettevalmistust,» lisas Pacquiao treener Freddie Roach. «Kuna õlg läks iga päevaga paremaks, siis otsustasime siiski matši ära pidada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles