Mayweatherit ootab peagi ees järgmine supermatš

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Las Vegases toimunud kergkeskkaalu tiitlimatšis Manny Pacquiao alistanud Floyd Mayweather jr teatas pärast matši, et teda ootab enne karjääri lõpetamist ees veel üks kohtumine ning ringi kavatseb ta tulla septembris.

38-aastane Mayweather on karjääri jooksul võitnud nüüd kõik 48 matši ning tema käest küsiti, kas Pacquiao alistamise järel on üldse veel mõni mees, keda ta pole alistanud. «Khan,» oli Mayweatheri lühike vastus.

28-aastane Suurbritannia poksija Amir Khan kergkeskkaalus üks kõvemaid tegijaid ning oma profikarjääri jooksul on ta kirja saanud 30 võitu ja kolm kaotust. 19 võitu on ta seejuures teeninud nokaudiga.

Khan oli Mayweatheri ja Pacquiao «Sajandi matši» ka Las Vegases koha peal vaatamas.

Kui arvesse võtta brittide suurt huvi poksi vastu, siis Mayweatheri ja Khani kohtumine tooks tõenäoliselt mõlemale sisse taas meeletuid rahanumbreid. Eilset duelli see siiski kindlasti üle ei lööks, aga Khani jaoks oleks see siiski karjääri kõige tulusam matš ning Mayweatheri jaoks üks karjääri tulusamaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles