Popovich enda, Duncani ja Ginobili jätkamisest: ilmselt tuleme me veel tagasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Antonio Spursi peatreener Gregg Popovich koos Tim Duncaniga.
San Antonio Spursi peatreener Gregg Popovich koos Tim Duncaniga. Foto: SCANPIX

Läinud ööl langes korvpalliliigas NBA konkurentsist tiitlikaitsja San Antonio Spurs, jäädes 109:111 alla Los Angeles Clippersile. Võidu tõi Clippersile mängujuht Chris Pauli vise sekund enne neljanda veerandaja lõppu.

Juba aastaid on spekuleeritud, kui kaua jätkavad San Antonio legendaarne peatreener Gregg Popovich ja meeskonna ülikogenud liidrid Tim Duncan ja Manu Ginobili. Popovich ütles pärast selle hooaja viimaseks jäänud kohtumist, et pigem näeb neid veel koos tegusid tegemas.

«Inimesed küsivad juba viimased viis aastalt minult mu enda, Timi ja Manu kohta, et mida me edasi teeme,» rääkis Popovich ESPNi vahendusel. «Ma ei mõista üldse, milles teema on. Mul pole õrna aimugi. Tõenäoliselt tuleme me tagasi, palk on üsna hea. Tean, et te arvate, et ma valetan,» lisas ta.

Duncan on 39-aastane, Ginobili 37. Popovich on ammu öelnud, et lõpetab oma treenerikarjääri koos Duncaniga. Koos on see kolmik võitnud viis meistritiitlit.

Mängijad ise vastasid lõpetamise küsimuse kohta järgnevalt. Ginobili: «Ma ei tea, mida ma tahan. Kindlasti ei langeta ma mingit otsust pärast sellist valusat kaotust. Kui asjad mängus õnnestuvad, siis tunnen uhkust ja olen endaga rahul, teinekord mõtlen, et mida ma ometi siin teen. See on raske otsus, pean rahulikult maha istuma ja mõtlema.» Duncan oli napisõnaline: «Ma ei tee veel selliseid otsuseid,» kommenteeris ta.  

Nii Duncanist kui Ginobilist saab sel suvel vabaagendid, nagu ka Kawhi Leonardist ja Danny Greenist. Klubi juhtkond on öelnud, et soovib vanameistrite jätkamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles