Rock valitses korvi all ja taltsutas Raley-Rossi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga Rocki liider Janar Talts.
Palliga Rocki liider Janar Talts. Foto: Kristjan Teedema

Kui Tartu Rock valitseb korvialust ja vastaste tagamängijast liider Brandis Raley-Ross suudetakse mängust välja lülitada, ei tohiks neil Rakvere Tarva alistamisega suuri probleeme tekkida. Selle lihtsakoelise teooria heaks kinnituseks oli laupäeval Tartus peetud Eesti meistriliiga poolfinaalseeria kolmas kohtumine, kus Rock võttis kindla võidu 86:73 ja jõudis finaalikohast vaid ühe võidu kaugusele.

Rock võitis lauavõitluse 42:24, seejuures ründelauast said väljakuperemehed kätte kaheksa palli rohkem. Ka Rocki suurimateks korviküttideks oli korvialune tandem Janar Talts ja Joosep Toome. Mängu lõpus tegi lammutustööd isegi nende kolmas number, leedulane Karolis Petrukonis. Sarnane olukord valitses ka seeria kahes esimeses mängus, kuid seekord ilmnes vahe eriti selgelt.

Tasemelt polegi Tarval Rocki korvialusele kedagi vastu panna. Julius Brooks mängib pärast ülikooli oma esimest tõsist hooaega ning kui ta põhiturniiril suutis mõnikord sähvatada, siis play-off-mängudes pole ta meeskonda aidanud. David Haughton jääb aga oma alla kahe meetrise kasvuga lihtsalt väikeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles