Mehed kasvatasid usku, naisi ootab vigade parandus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: SCANPIX

Eesti epeevehklejad alustasid möödunud nädalavahetusel Rio de Janeiro olümpiamängudele pääsemise nimel punktide kogumist. Kui meeste koondis tegi Pariisis toimunud MK-etapil tubli esituse ja sai meeskondlikul turniiril 6. koha, siis naised olid Johannesburgis toimunud etapil raskustes ja lõpetasid turniiri 13. kohaga.

«Täna oli hea päev ja tegime sammu õiges suunas. Mehed tõestasid endale, et on võimelised olümpiale pääsema,» oli meeste peatreener Igor Tšikinjov hoolealustega väga rahul. Eriti väärt võidu said Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau teises ringis, kus 43:40 alistati tugev Ungari. Veerandfinaalis tunnistati tulemusega 32:45 Poola paremust.

Seejärel otstati, et koondise liider Novosjolov saab puhkust ning Venezuelat võideti veidi nõrgema koosseisuga 43:42. «Kuna Nikolail on paar pisivigastust, otsustasime talle puhkust anda. Oleks me poolfinaali pääsenud, oleks Novosjolov kindlasti edasi vehelnud. Hetkel said teised mehed näidata, et saavad ka ilma Nikolaita hakkama.» Viienda koha matšis jäädi 28:38 alla Itaaliale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles