Liivaku klubi võitleb Hispaanias kõrgemale kerkimisel nimel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak.
Frank Liivak. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise ääreründaja Frank Liivak ja Alcobendas Sport vajavad pärast eilset 1:1 viiki Union Adarvega veel ühte punkti, et jätkata Hispaania tugevuselt neljandas liigast võitlust edasipääsule.

Hooaja 36. voorus võõrustas Alcobendas lähimat rivaali, vaid punkti kaugusel olevat Adarvet. Kümnes eelmises mängus kaotust vältinud Liivaku tööandja asus fännide rõõmuks kohtumist 36. minutil juhtima, kuid viis minutit hiljem seati tabloole viigiseis, vahendab Soccernet.ee.

Et teine poolaeg väravaid juurde ei toonud, märgiti protokolli 1:1 viik, mis rahuldas 90 minutit mänginud Liivakut ja meeskonnakaaslasi. Kuigi võiduga oleks garanteeritud koht esinelikus ja võimalus jätkata heitlust liigatasemel tõusmiseks, on see praktiliselt kindel juba praegu.

Järgmises voorus sõidab Alcobendas külla Internacionalile, viimases voorus võõrustatakse Mostolest. Kui jälitajad võidavad mõlemad oma kohtumised, vajab Alcobendas ühte punkti, et hooaega jätkata. Teoreetiliselt on võimalik ka otseedasipääs, tabeli tipus paiknev Rayo Majadahonda edestab eestlase koduklubi viie punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles