Kas Saksamaa rahvuskangelane naaseb Bayernist Dortmundi?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Götze tähistamas MM-tiitli võitmist.
Mario Götze tähistamas MM-tiitli võitmist. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeedia on viimasel ajal arutanud 2014. aasta MMi kangelase Mario Götze tuleviku üle. MMi finaalis võiduvärava löönud Götze ei ole suutnud oma koduklubis Müncheni Bayernis kanda kinnitada ning suurklubi võib tema teenetest loobuda.

Spekuleeritakse, et 22-aastane Götze naaseb oma kasvatajaklubi Dortmundi Borussia juurde, vahendab Bild. Vastutasuks saab Bayern aga poolkaitsja Ilkay Gündogani, kes äsja teatas, et tema Borussiaga lepingut ei pikenda.

Seni on minevik näidanud, et Dortmund toob hea meelega oma endiseid staare tagasi – head näited on Nuri Sahin ja Shinji Kagawa, kes käisid õnne proovimas vastavalt Madridi Realis ja Manchester Unitedis, kuid naasid seejärel koju Dortmundi.

Götze lahkumine kahe aasta eest oli siiski skandaalsem ning paljude Dortmundi fännide jaoks on ta reetur. Sportlikust vaatevinklist annaks Götze lisandumine Borussiale aga kvaliteeti kindlasti juurde.

Götze leping Bayerniga kestab 2017. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles