Legendaarne Pirlo vihjas Juventusest lahkumisele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo
Andrea Pirlo Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli elav legend Andrea Pirlo vihjas intervjuus La Gazzetta dello Sportile, et võib tänavuse hooaja järel Juventusest lahkuda. Pirlo tahab oma Itaalia karjääri lõpetada Meistrite liiga võiduga ning siirduda seejärel kuskile mujale mängima.

Pirlo liitus Juventusega 2011. aastal ning on pärast seda vedanud meeskonna nelja järjestikuse Itaalia meistritiitlini. Tänavu on klubi edukas ka Meistrite liigas, kus poolfinaalis minnakse vastamisi Madridi Realiga.

«Kui suudaksin oma Juventuse karjääri lõpetada Meistrite liiga karikaga, siis oleks tegemist unistuse täitumisega. Selle turniiri võitmine oleks parim võimalus Juventuse karjäärile joone alla tõmbamiseks,» ütles Pirlo, kes kinnitas, et ei kavatse veel sportlaskarjääri lõpetada. «Ma mängin nii kaua, kuni suudan iga päev kogu hingega treenida. Siiski ei liitu ma enam ühegi Itaalia meeskonnaga.»

35-aastane Pirlo vihjas, et USA profiliiga MLS on üks võimalikest sihtkohtadest, kuid ta pole otsust veel langetanud.

Kui arvestada ka AC Milanis võidetud karikaid, siis on Pirlo kuuekordne Itaalia meister. Milaniga õnnestus tal kahel korral võita ka Meistrite liiga. Itaalia koondisega võitis Pirlo 2006. aasta MMi.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles