Iga kevad sama asi — Kehra ja Põlva duell

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipalli Balti liiga pronksimäng Põlva Serviti(valges) - HC Kehra.
Käsipalli Balti liiga pronksimäng Põlva Serviti(valges) - HC Kehra. Foto: Tairo Lutter

Kuuendat kevadet järjest on koduse käsipallihooaja finaalis Kehra ja Põlva meeskond. Igav, rutiin! Jah, asja võib ka nii võtta, kuid tegemist on Eesti käsipalli kahe igipõlise kantsi vastasseisuga, mis paneb vähemalt treeneritel, mängijatel ja ka väikelinna meeskondade fännidel südame erutusest põksuma.

«Finaal ei saa kuidagi olla rutiinne – kui see selliseks muutub, ei võta sa seda enam täiega ja nii on ka raske võita,» nentis Kehra Horizon Pulp&Paperi meeskonna peatreener Jüri Lepp. «Tegemist on ikkagi hooaja kõige tähtsamate mängudega. Kõik need Balti liigad ja karikavõistlused sõltuvad väga palju ühest mängust, meistrivõistluste finaalis on aga vaja võita terve seeria.»

Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting oli kolleegiga sama meelt: «Finaal on finaal! See on hooaja kulminatsioon, mis võtab kokku kogu hooaja vältel tehtud töö.» Musting lisas, et kahe provintsilinna meeskonna vastasseis võib näida igavana tavalisele spordisõbrale, kuid kindlasti ei jäta see külmaks meeskondade päris fänne. «Viljandi meeskonna Eesti karikavõit tekitas tänavu palju positiivset elevust ja kindlasti oodati neid ka üheks finaalimeeskonnaks, kuid läks teisiti,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles