Video: Bulls ja ilma Chris Paulita mänginud Clippers said võõrsilt vajalikud võidud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicago Bullsi Pau Gasol (vasakul) tõi Cavaliersi vastu 21 punkti ja 10 lauapalli.
Chicago Bullsi Pau Gasol (vasakul) tõi Cavaliersi vastu 21 punkti ja 10 lauapalli. Foto: Tony Dejak/AP

Korvpalliliigas NBA peeti play-off'i teise ringi avamängud paarides Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls ja Houston Rockets - Los Angeles Clippers. Võidud said kirja võõrsil mänginud Bulls ja Clippers.

Bulls võitis Cavaliersi 99:92. Teisel veerandajal saadi sisse 16 punktiline edu, mille järel jõudis Cavaliers 51:51 viigini, kuid Bulls vastas sellele 15:0 spurdiga. Cavaliers jõudis taas lähemale, aga lõpuminutitel oli kindlam ikkagi Bulls.

Derrick Rose tõi Bullsile 25 punkti, Pau Gasol lisas 21 ja Jimmy Butler 20 punkti. Cavaliersi poolt vastasid Kyrie Irving 30 punkti ja Lebron James 19 punti, 15 lauapalli ja 9 resultatiivse sööduga.

48 tundi varem kurnava esimese ringi seeria San Antonio Spursi vastu lõpetanud Clippers pidi Rocketsi vastu minema ilma reielihast venitanud mängujuhi Chris Paulita, aga sellegipoolest rebiti kodumeeskonna eest viimasel veerandajal ära ja teeniti 117:101 võit.

Blake Griffin kogus Clippersi poolt 26 punkti, 14 lauapalli ja 13 resultatiivse sööduga kolmikduubli, Jamal Crawford lisas 21 ja Matt Barnes 20 punkti. Rocketsile tõid Dwight Howard 22 ja James Harden 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles