Rein Taaramäe: olen tasapisi vanale tasemele lähemale jõudnud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Jalgrattur Rein Taaramäe (Astana) kirjutas oma Facebooki lehel, et peab pärast pühapäeval lõppenud ja raskelt kulgenud Romandia velotuuri nädal aega puhkama, aga üldises plaanis on hooaja algus olnud korralik.

«Hooaja algusega olen enam-vähem rahul, vorm käis natsa üles-alla, päris alguses oli väga hea, siis Paris-Nice'il kehvem ja Baskimaal jälle hea ning klassikutel ja Romandial keskmine. Tasapisi olen endisele vanale tasemele järgi tulnud ja see on hea, kuid päris magironijat pole minus veel olnud. Loodetavasti jõuan lähikuudel tagasi ka sinna punkti, et suudan jälle maailma parimatega kõrgmägedes heidelda,» kirjutas pärast puhkepausi Tour de France'iks valmistuma hakkav Taaramäe.

 

«Ausalt öeldes just seda konditsiooni voi mägede talenti ma kõige-kõige rohkem taga igatsengi, ega ma ise väga palju siinjuures kaasa aidata ei saa. Kui väga tahtma hakkan, siis on risk vint üle keerata, mida ma olen mitu korda ka läinud aastatel teinud. Nüüd tunnen, et olen targem ja võtan rahulikult,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles