Neuer enne poolfinaali: näitan taas Messile, kes on boss

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Neuer (vasakul) ja Lionel Messi.
Manuel Neuer (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi väravavaht Manuel Neuer teatas enne homset Meistrite liiga poolfinaali Barcelonaga, et näitab Lionel Messile, «kes on boss».

Mullu suvel MM-finaalis Saksamaa koondisega Messist ja Argentinast jagu saanud Neuer sõnas, et hindab Messit küll kõrgelt, ent ei karda teda. «Pean Messist ja tema saavutustest väga lugu, ta on väga tagasihoidlik mees,» sõnas Neuer väljaandele L’Equipe. «Kuid väljakul olles tuleb näidata, et oled temast üle. MM-finaalis juba näitasin talle päris hästi, kes meist boss on. Kolmapäeval on plaanis sama teha. Peame demonstreerima oma füüsilist tugevust ja iseloomu ning näitama teatud määral halastamatust.»

Bayerni poolel ei saa kaasa teha mitu võtmemängijat, näiteks David Alaba, Franck Ribery ja Arjen Robben. Pärast liigatiitli kindlustamist kaotati koduse karikasarja poolfinaalis Dortmundi Borussiale ning viimases liigamängus ka Leverkuseni Bayerile. Neueri sõnul suhtub Bayern homsesse mängu kui finaali. «Kaks aastat tagasi domineerisime Barcelona vastu mõlemas mängus, aga olukord on muutunud. Seekord pole neil vigastusi ja Messi on taas parimas vormis. Teame, et meid ootab ees raske ülesanne, aga oleme kindlad, et meil avanevad oma võimalused,» sõnas Neuer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles