Kubica: ma ei kavatse autorallist lahkuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: SCANPIX
Poola võidusõitja Robert Kubica lükkas ümber kuulujutud, nagu kavatseks ta ringrajale naasta.

Endine vormel-1 sõitja Kubica ei osalenud nädala eest peetud Argentina rallil ning väljaande Autosport väitel hakkasid seejärel liikuma jutud, et mitu tiimi soovib näha poolakat ringrajaautodel, kuid Kubica naeris sellised jutud välja.

«Tundsin Argentina ralli ajal võistlemisest väga puudust ja tulen Portugali rallil uuesti rajale. Nagu öeldud, töötame tiimisiseste ümberkorralduste kallal ja oleme viiendaks etapiks rajal tagasi,» lausus Kubica, kelle tiim RK World Rally Team osales hooaja kolmel esimesel etapil A-Style’i võistkonna poolt nende kasutusse antud autoga.

Portugali ralliks saab A-Style enda kasutusse uue Ford Fiesta 2015. aasta RS WRC mudeli, kuid veel pole selge, kas just see auto antakse ka Kubicale. M-Sport on kinnitanud, et ralli alguseks kuuendat uut Fiestat ehitada ei jõuta. Nii võib Kubica Portugalis naasta ka M-Spordi võistkonna ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles