Selveri mänedžer: Siberis maksab piim kaks korda rohkem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elari Labe on meeskonnad Moskvast Novõi Urengoisse viinud tšarterreisi ajal silma looja lasknud.
Elari Labe on meeskonnad Moskvast Novõi Urengoisse viinud tšarterreisi ajal silma looja lasknud. Foto: Novõi Urengoi Fakel

Lääne-Siberi linnas Novõi Urengois Jamali karikaturniiril viibiva Tallinna Selveri võrkpallimeeskonna mänedžer Elari Labe pidi poes vastu vaatavaid hindu nähes pikali kukkuma.

«Megakallis on siis kõik,» ütles Labe. «Näiteks neljatärnihotellis maksab kahene tuba 3600 krooni. Poes on kõik asjad, kaasa arvatud piim ja õlu kaks korda kallimad kui Eestis. Ainult suits ja viin on odavamad.»

Kohalikud inimesed vaevalt kõrgete hindade vastu kisa tõstavad, sest keskmine kuupalk olevat Venemaa suurimas maagaasi tootmispiirkonnas 50000 rubla ehk 18 500 krooni.

Selver alistas eile peetud avamängus Serbia klubi Belgradi Železnicari 3:0 (9, 19, 22). Teises kohtumises oli kohalik Fakel üle Tampere Isku-Volleyst (Soome) 3:0 (19, 13, 17).

Täna Eesti aja järgi kell 14 kohtub Selver Isku-Volleyga ja Postimees teeb mängust ka otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles