Kingi koduklubi alistas Anieri tööandja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink Eesti koondise särgis
Tarmo Kink Eesti koondise särgis Foto: Joosep Martinson/ Õhtuleht

Šotimaa meistriliigas läksid vastamisi Tarmo Kingi ja Henri Anieri koduklubid, mängu järel on põhjust rõõmustamiseks rohkem Kingi meeskonnakaaslastel.

29. vooru järelmängitud kohtumises läks Dundee United küll juba teisel minutil kohtumist juhtima, kuid nende rõõm jäi üürikeseks, vahendab Soccernet.ee. Poolajale mindi Invernessi vastu siiski 1:2 kaotusseisus ja selline seis jäi tabloole lõpuni.

Anier toodi 72. minutil mängu päästma, aga seda ta sarnaselt teistele vahetusmeestele teha ei suutnud. Kink pidi tervet kohtumist jälgima varumeestepingilt.

Inverness kindlustas võiduga enda kolmandat positsiooni - kolm vooru enne hooaja lõppu edestatakse Anieri tööandjat nelja punktiga. Esimesed kaks on kindlalt Glasgow Celtic ja Aberdeen, teoorias võivad aga Eesti mehed üldse medalita jääda, sest Dundee Unitediga on samadel punktidel St Johnstone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles