Briatore: Ferrari peaks järgmiseks hooajaks palkama Räikköneni, Ricciardo või Bottase

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas Foto: SCANPIX

Endine Benettoni ja Renault´ vormel-1 meeskonna tiimijuht Flavio Briatore usub, et Ferrari peaks järgmiseks hooajaks Sebastian Vetteli kõrvale teiseks sõitjaks valima kolme mehe seast.

Ferrari piloodiks on sel hooajal lisaks Vettelile Kimi Räikkönen, ent vaid Vetteliga on meeskonnal leping ka järgmiseks hooajaks.

«Kui mina oleksin Ferrari meeskonna juht, siis sooviksin Kimi jätkamist või kaaluksin lepingu sõlmimist Valtteri Bottase või Daniel Ricciardoga,» rääkis Briatore intervjuus La Gazetta Dello Sportile.

«Kui võrrelda Kimi ja Fernando Alonso vahet eelmisel ja tema ning Vetteli vahet sel hooajal, siis on Kimi praegu parem ja vahe Vetteliga väiksem,» leiab Briatore.

Lewis Hamiltoni jätaks ta valikust välja, sest ei usu, et Hamilton Mercedest lahkub. «Hamilton jääb Mercedesesse, ta teab, et Nico Rosberg on surve all.»

Lisaks avaldas Briatore, et sel hooajal Ferraril mingit võimalust MM-tiitlit võita pole, sest Mercedese ülemvõimu nad veel murda ei suuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles