Mayweather: võitjad võidavad, kaotajad otsivad vabandusi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

«Sajandi matšiks» ristitud poksiduellis Manny Pacquiao alistanud Floyd Mayweather Jr kritiseeris oma vastast vigastusele viitamise eest, nimetades seda lihtsalt vabanduse otsimiseks.

«19 aasta jooksul spordis pole ma kunagi ühtegi vabandust toonud,» kirjutas ta Instagramis. «Võitjad võidavad, kaotajad otsivad vabandusi.»

ESPNi andmetel lubas Mayweather Pacquiaole revanšivõimaluse anda. «Võitlen temaga pärast operatsiooni uuesti,» ütles ta ESPNi ajakirjanikule Stephen A. Smithile.

Filipiinlane ütles pärast matši, et teda segas õlavigastus ja seetõttu ei saanud ta endast maksimumi anda. Nüüd peab ta minema õlalõikusele ja tegema umbes aastase võistluspausi.

Et enne matši täidetavas ankeedis Pacquiao meeskond vigastusest teada ei andnud, ähvardab teda nüüd karistus. Vastavalt Nevada seadusandlusele märgib sellises dokumendis valetamine D-kategooria seaduserikkumist ning karistus selle eest on üks kuni neli aastat vanglakaristust ning kuni 5000 dollari suurune rahatrahv. Lisaks võib Nevada spordikomisjon Pacquiaole määrata omapoolse rahatrahvi või võistluskeelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles