Läbi aegade kõige kallim poksimatš võib saada ootamatu järje

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr (vasakul) ja Manny Pacquiao.
Floyd Mayweather jr (vasakul) ja Manny Pacquiao. Foto: SCANPIX

«Sajandi matšiks» tituleeritud läbi aegade kõige kallim poksimatš Floyd Mayweather jr’i ja Manny Pacquiao vahel võib järgmisel aastal saada järje. Esmalt teatas Mayweather, et ta oleks valmis Pacquiaoga uuesti poksima ning nüüd vastas filipiinlase promootor Bob Arum, et see mõte neile meeldib.

Pacquiao kannatas laupäevase matši ajal õlavigastuse käes ning pärast operatsiooni vajab mees vormi taastamiseks umbes ühte aastat. Mayweatheri sõnul sooviks ta filipiinlasega uuesti poksida järgmisel aastal, vahendab The Guardian.

«Saame teisest osapoolest nüüd tunduvalt paremini aru. On olemas võimalus, et järgmine kord lähevad asjad veelgi paremini,» sõnas Arum.

Mayweather teatas esmalt pärast laupäeval peetud matši, et ta tuleb karjääri jooksul veel vaid korra ringi ning teeb seda septembris. Tema võimalikuks vastaseks on sellisel juhul peetud britti Amir Khani. Teisipäeval rääkis ta aga ESPNile, et ta võib poksida ka järgmisel aastal.

Arumi sõnul peaks Mayweather septembris peetavast matšist loobuma ja ootama järgmise aasta aprilli, sest siis on Pacquiao taas vormis. «Arvan, et Floydi jaoks oleks kõige targem praegu oodata,» lisas Arum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles