Tanel Sokk ülipõnevast seeriast: närvirakke kulus kõvasti

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki-Tarva viies otsustav kohtumine poolfinaalseerias.
Rocki-Tarva viies otsustav kohtumine poolfinaalseerias. Foto: Kristjan Teedemaa

Tartu Rock pääses otsustava poolfinaalmängu 60:57 võiduga Rakvere Tarva vastu Eesti korvpallimeistrivõistluste finaali. Rocki parimaks kerkis taas mängujuht Tanel Sokk 18 punktiga. Soku lähivise 38 sekundit enne lõppu viis Rocki ka lõplikult juhtima. Finaalis kohtub Rock Kalev/Cramoga.

«Närvirakke rakke kulus kõigil kõvasti, nii täna kui varasemates mängudes. Aga usun, et viis rasket mängu tegid meile finaaliks ainult head,» ütles ta pärast lõpuvilet Postimehele.

 

Rock jäi teisel veerandajal 16:27 taha, kuid suutis poolaja lõpuks 35:34 ette minna. «Siin seerias tähendas selline kaotusseis juba suurt vahet. Aga me ei põdenud, teadsime, et tuleb julgelt edasi panna ja lõpuks saimegi mängu napilt kätte. Tarvas mängis nagu varasemaltki riskeerivat kaitset ja me jäime palju kolmesejoone taha vabaks. Finaalis peame igatahes paremini tabama.,» rääkis Sokk.

 

Sokk lootis, et teine mängujuht Augustas Peciukevicius saab finaaliks mängukõlbulikuks. «Tema vigastus lõi meid kaheks viimaseks mänguks rivist välja. Aga isiklikus plaanis väga hull polnud. Vorm on okei, platsi peal ära ei surnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles