Müts maha Tarva ees, au ja kiitus Rockile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki-Tarva viies otsustav kohtumine poolfinaalseerias.
Rocki-Tarva viies otsustav kohtumine poolfinaalseerias. Foto: Kristjan Teedemaa

«Ma olen selline treener, kes ei viitsi targutada, et tegime sellise vägeva taktikalise käigu… Ei, mõni mees lihtsalt pani ära ja oligi kõik!» rääkis Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe pärast tema meeskonnale võiduga lõppenud korvpalli meistriliiga dramaatilist poolfinaalseeriat. «Tanel Sokk on seda ju varemgi tõestanud, et suudab selliseid asju teha. Sellise mängu lõpus ei võideta midagi taktikaliselt, vaid asju tehakse üks-üks-mängu ja enesekindlusega.»

Kullamäe sõnul näitas eilne mäng, et Rockil on sellised mehed olemas, lihtsalt õigel hetkel peavad nad leidma endas enesekindluse. Rock alistas poolfinaalseeria otsustavas viiendas kohtumises Rakvere Tarva 60:57 ja jõudis finaali.

See oli vaieldamatult tänavuse koduse korvpallihooaja kõige suurem mäng. Seda oli tunda Tartu Ülikooli spordihoones valitsenud õhkkonnast, pungil täis tribüünidest ja pingelisest mängust, kus kumbki meeskond ei suutnud kordagi saada sisse otsustavat vahet. Lõpp kujunes loteriiks ja nagu Kullamäe märkis, tõmbas tema meeskond seekord pikema kõrre.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles