Kahe kange lahing: Kanada tuli jäähoki MMil kaotusest välja ja alistas Rootsi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi-Kanada kohtumine.
Rootsi-Kanada kohtumine. Foto: SCANPIX

Jäähoki MMil kohtusid täna kaks suurt hokiriiki Kanada ja Rootsi ning võidukalt väljus vastasseisust Kanada.

Rootslased said mängu juhtima esimesel kolmandikul, kui kuuendal minutil oli täpne Anton Lander. Kolmandiku lõpuks viskasid väravad ka Victor Rask ning Filip Forsberg ja nii mindi esimest korda puhkama Rootsi 3:0 eduseisul.

Teisel kolmandikul alustas Kanada kaotusseisu tagasimängimist ning kohtumise 35. minutiks oli tablool 3:3 viigiseis, kanadalaste kasuks skoorisid Aaron Ekblad, Taylor Hall ning Sean Couturier. Kolmandik lõppes siiski Rootsi 4:3 eduseisul, sest omakorda sai värava kirja ka Oscar Moller.

Viimane kolmandik kuulus Kanadale: Patrick Wiercioch viigistas seisu, Tyler Ennis tõi tabloole Kanada 5:4 eduseisu ning lõppseisuks jäänud skoori 6:4 vormistas Tyler Seguin.

Kanada jätkab nüüd A-alagrupis võitmatuna ja hoiab esikohta, Rootsi jaoks oli tänane kaotus esimene ning nemad hoiavad hetkel teist kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles