NHLi play-off'id: Tyler Johnsoni viimase sekundi värav päästis Tampa Bay

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tampa Bay Lightningu mängijad rõõmustamas.
Tampa Bay Lightningu mängijad rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL jätkusid teise ringi play-off'i mängud ning eile oli kavas kaks kohtumist.

Hilise värava abil sai 2:1 võidu kirja Tampa Bay Lightning. Kui avakolmandikul viis Alex Killorn Lightningu 1:0 juhtima ja sama seisuga lõppes ka teine kolmandik, siis viimase vaatuse keskel tõi viiginumbrid tabloole Montreali mängumees Brendan Callagher. Kohtumise viimasel hetkel viskas Tampa Bay poolt värava Tyler Johnson, ent kuna litter jõudis Montreali väravavahi selja taha koos lõpuvilega, vaadati enne värava kinnitamist üle ka videokordus. Tampa Bay meeste rõõmuks loeti värav ära, sest mängukell näitas värava viskamise ajal, et lõpuni on veel 1,1 sekundit, ning nii teenis Lightning 2:1 võidu. Omavahelist seeriat on Tampa Bay juhtimas 3:0.

Teises eilses kohtumises mängis Washington Capitalsi meeskond seisuga 2:1 üle New York Rangersi. Avakolmandikul väravaid ei visatud, teisel kolmandikul sai mängu juhtima Rangers, kui täpne oli Derick Brassard. Kolmandiku lõpuks tõi Andre Burakovsky tabloole viigiseisu ning viimase kolmandiku alguses viis ta omakorda Washingtoni 2:1 juhtima. Rohkem väravaid ei visatud ja nii sai Capitals kirja võidu. Seeriat on samuti 3:1 juhtimas Washingtoni meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles