Järjekordne suure neliku liige langes Austraalia imetennisisti ohvriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer oli pärast kaotust üsna muserdatud.
Roger Federer oli pärast kaotust üsna muserdatud. Foto: SCANPIX

Hispaanias, Madridis toimuval tenniseturniiril pakkus üllatuse Austraalia mängija Nick Kyrgios, kes võitis Roger Federeri.

Praegu maailma edetabelis teist kohta hoidev Federer ja 35. tabelireal olev Kyrgios kohtusid eile Madridi turniiri teises ringis ning Austraalia tennisist alistas nimeka šveitslase numbritega 6:7(2), 7:6(5), 7:6(12).

«Mul on tema vastu suur austus. See ei olnud lihtsalt järjekordne matš, vaid võimalus minna väljakule ja nautida ennast ning juhuslikult ma ka võitsin,» rõõmustas Kyrgios.

Federer polnud aga esimene maailma paremikku kuuluv tennisist, kelle Austraalia imelapseks tituleeritud Kyrgios on suutnud üle mängida: eelmise aasta Wimbledonil võitis toona 144. tabelireal paiknenud Kyrgios Rafael Nadali. Suure neliku hulka kuuluvad lisaks Federerile ja Nadalile ka Andy Murray ning praegu maailma esireketi kohta hoidev Novak Djokovic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles