Endisele kangelasele näidati koht kätte

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola ja FC Barcelona juhendaja Luis Enrique pallisid omal ajal koos Barcelona ridades. Meeste avaduellis jäi kindlalt peale Enrique.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola ja FC Barcelona juhendaja Luis Enrique pallisid omal ajal koos Barcelona ridades. Meeste avaduellis jäi kindlalt peale Enrique. Foto: QUIQUE GARCIA/AFP

Jalgpalli Meistrite liiga kolmapäevane kohtumine FC Barcelona ja Müncheni Bayerni vahel oli selle hooaja seni oodatuim duell, kuna Barcelona endine juhendaja Pep Guardiola läks vastamisi oma endiste hoolealustega. Enne mängu hoiatas Guardiola, et Lionel Messit ei ole võimalik ohjeldada ning tema sõnud osutusid prohvetlikuks.

Kahe gigangi duell oli Kataloonias tüürimas viigisadamasse, kuid just otsustavatel hetkedel lõi Messi täht eredalt särama. Esmalt saatis ta 77. minutil kauglöögist palli Bayerni väravasse ja kolm minutit hiljem pani ta karistusalas efektselt selili vastaste kaitsja Jerome Boatengi ja tõstis palli üle Manuel Neueri puuri. Neljandal üleminutil lõi Barcelona viimase naela sakslaste kirstu, kui Neymar tegi lõppseisuks 3:0.

«Poolfinaalis saavad otsustavaks väikesed detailid. Meil on rünnakul kolm väga head mängijat (Messi, Neymar, Luis Suarez) ja seekord võitis Messi selle mängu meie kõigi eest,» rõõmustas katalaanide peatreener Luis Enrique uefa.com-i veergudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles