Guardiola valusa kaotuse järel: olen tiimi üle uhke, mina üksi olen kaotuses süüdi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Eilse jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalseeria avamängu 0:3 kaotuse järel teatas Müncheni Bayerni meeskonna peatreener Pep Guardiola, et oma hoolealuste üle on ta uhke ning kaotus tuleks kirjutada tema arvele.

Bayern pidas eile võõrsil poolfinaalseeria esimese mängu ning kaotas 0:3 Barcelonale. Sealjuures suurema osa mängust oli tablool 0:0 viigiseis, Barca mehed hakkasid väravaid lööma alles alates 77. minutist, kui Lionel Messi sahistas kahel ning Neymar ühel korral Bayerni väravavõrku.

Guardiola ütles kohtumise järel, et tema juhendatavad olid igati tublid. «Olen oma tiimi üle väga uhke. Viimased 2-3 kuud on meil probleeme olnud, aga oleme nii kaugele välja jõudnud,» teatas Guardiola. «Need mängijad on viimastel aastatel võitnud mitmeid suuri karikaid, sealhulgas maailmameistritiitli. Kõik kehvad asjad on minu süü, oma mängijaid saan ma ainult tänada,» lisas Bayerni juhendaja.

Poolfinaali kordusmatš peetakse järgmisel teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles