Saagi tabamus ja väravasööt tõid Silkeborgile tähtsa võidu

Oliver Lomp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag Eesti koondise särgis
Kaimar Saag Eesti koondise särgis Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondislane Kaimar Saag tegi suurepärase mängu Taani liigas, kui aitas oma koduklubil Silkebogil alistada võõrsil tugev Bröndby 2:0.

Kohtumist algkoosseisus alustanud Saag viis Silkeborgi  juhtima 59. minutil. 73. minutil andis terve kohtumise aktiivselt tegutsenud Saag mõõdetud söödu Fääri Saarte koondislasele Christian Holstile, kes seisuks 2:0 tegi.

Saag tekitas kaaslastele veelgi võimalusi, kuid tegelikult võinuks ta ka ise resultatiivsem olla. Eestlane sai mängu jooksul mitu võimalust, kuid ei suutnud neid kasutada. Parim neist avanes 70. minutil, kui ta pääses Bröndby väravavahiga silmitsi, kuid lükkas palli väravast mööda.

Seni tabelis viimast kohta hoidnud Silkeborg tõusis võiduga 12 meeskonna seas üheksandaks. 11 mänguga on kogutud 11 punkti. Bröndby jätkab 16 silmaga kolmandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles