Kas Klavan kuulub Bundesliga viie parima kaitsja hulka?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) heitlemas maailma tippründajate sekka kuuluva Müncheni Bayerni edurivimehe Robert Lewandowskiga.
Ragnar Klavan (vasakul) heitlemas maailma tippründajate sekka kuuluva Müncheni Bayerni edurivimehe Robert Lewandowskiga. Foto: SCANPIX

Statistikaportaal comunio.de on terve hooaja vältel hinnanud Saksamaa kõrgliiga ehk Bundesliga mängijaid. Meeldiv on näha, et stabiilselt kõrgeid hindeid on kogunud ka Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan.

Klavan on tänavu kaasa teinud kõigis 31 kohtumises ning kokku on ta antud portaalis kogunud 104 punkti. Kaitsjate arvestuses annab see eestlase kõrge viienda koha. Eespool on vaid Wolfsburgi kaitsjad Naldo (154 punkti) ja Ricardo Rodriguez (110), Kölni mängumees Jonas Hector (110) ja Stefan Bell (107) Mainzist.

Kõigi väljakumängijate arvestuses jagab Klavan oma tänavuse punktisaagiga 32. kohta koos selliste staaridega nagu Marco Reus ja Xabi Alonso. Comunio statistika hinnangul on parim mängija olnud Wolfsburgi täht Kevin de Bruyne 230 punktiga. Teisel kohal asuvat Arjen Robbenit edestab ta koguni 25 silmaga. Augsburgi meestest on parimal kohal Raul Bobadilla, kes on 127 punktiga 11. kohal.

Vaata portaali koostatud mängijate edetabelit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles