Kuuldused Ferrariga liitumisest pakuvad soomlasele nalja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas Foto: SCANPIX

25-aastane Soome vormeliäss Valtteri Bottas on hetkel kuum nimi, kelle tuleviku üle armastavad spekuleerida erinevad meediakanalid üle maailma. Viimasel ajal on proovitud väita, nagu siirduks Bottas peagi Ferrari ridadesse. Mees ise tunnistas, et sellised kuulujutud pakuvad talle nalja.

«Olen palju erinevaid lugusid kuulnud,» rääkis Bottas. «Vahel on neid päris naljakas kuulata, kuna lõppude lõpuks mina ju tean, mis on tõde. Inimesed mõtlevad lihtsalt lugusid välja. Fakt on see, et hetkel mõtlen ma ainult praegusele ajahetkele ning püüan meeskonna heaks endast maksimumi anda,» ütles kolmandat aega Williamsi meeskonna põhisõitjana leiba teeniv soomlane.

Samas kinnitas Bottas, et selle hooajaga lõppeb tema leping Willimasiga ning mehest saab vabaagent. «Mul ei ole järgmiseks aastaks ühtegi plaani.»

Aastatel 2010-2012 tegutses Bottas Williamsi meeskonna testisõitjana. Viimasel kolmel aastal on ta olnud meeskonna põhisõitja ning möödunud aastal kerkis ta kuuel korral poodimule. Etapivõitu soomlasel veel kirjas pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles