Ojamaalt kaks väravasöötu, Mets mängis poolkaitses

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (keskel).
Henrik Ojamaa (keskel). Foto: sarpsborg08.no

Henrik Ojamaa koduklubi Sarpsborg 08 ning Karol Metsa tööandja Stavangeri Viking said Norra jalgpallikarikavõistluste 1/32-finaalis kindlad võidud.

Ojamaa ja Sarpsborg olid tulemusega 3:0 üle tugevuselt kolmandal liigatasandil pallivast Grorudist. Algkoosseisus alustanud Ojamaa tegi eeltöö esimesele kahele väravale ning viibis väljakul kõik 90 minutit, vahendab Soccernet.ee.

Veel vingema hävitustööga said hakkama Mets ja Viking, kes alistasid neljanda liigataseme tiimi Vareggi koguni 9:0. Veidi enne esimese pooltunni lõppu väravaluugid avanud Viking sealtmaalt enam tagasi ei vaadanud ning tagus vastastele väravaid armutult. 

Eesti koondislane Mets alustas kohtumist Vikingi põhikoosseisus keskkaitses, kuid liikus teise poolaja alguses poolkaitseliini. Eestlane vahetati välja 71. minutil, kui seis oli juba 6:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles